't Lekkerste winkeltje van Roermond'

Nizet Kaas is een begrip in Roermond en omstreken. Met een rijke historie is het winkeltje alom bekend als dé plek waar je de lekkerste producten en gerechten vindt. Voor de echte bourgondiër is het een Walhalla waar u uw smaakpapillen nog een echt kunt laten prikkelen. We zien u dan ook graag in 'ons winkeltje' waar we je graag adviseren.


Een begrip in Roermond sinds 1860

Nizet Kaas is een bijzonder kaas & delicatessen winkeltje, opgericht in het jaar 1860 door familie Nizet. Inmiddels wordt het winkeltje gerund door Jolinda en Ramses Hennekens die met hun passie voor lekker eten het assortiment hebben uitgebreid. U vind er naast de lekkerste kaassoorten ook heerlijke soorten vlees, wijn en delicatessen. Het winkeltje is dus niet voor niets uitgegroeid tot ‘t lekkerste winkeltje van Roermond’.

Passie is de drijfveer voor heerlijk genieten

Na meer dan 38 jaar ervaring in de horecabranche, waarvan zo'n 28 jaar in een eigen restaurant, hebben Jolinda en Ramses Hennekens, na een kleine verbouwing het winkeltje overgenomen. Zij hebben een bewuste keuze gemaakt en hebben het rumourige, altijd drukke leven in de horeca achter zich gelaten. Hun passie voor lekker eten en koken is echter niet verloren en is voor hun de drijfveer om ook u te voorzien van de lekkerste producten en gerechten. Met Ramses als chefkok en Jolinda als kaasmeester staat dit gegarandeerd voor genieten.

Omgeven door échte Bourgondische gezelligheid!

Het winkeltje bevindt zich in de Brugstraat, het meest historische deel van Roermond nabij rivier de Roer met de gezellige terrasjes en fantastische restaurantjes.