Delicatessen; speciaal geselecteerd voor de fijnproever

Omdat de wereld van lekkernijen niet ophoud bij de kazen en vleessoorten, hebben we ook diverse delicatessen in huis. Bijzondere oliën, de beroemde Roermondjes met een zachte chocoladevulling en natuurlijk de enige echte Roermondse Boomstammetjes


Patisserie; om je vingers bij af te likken zo lekker

In onze winkel vind u ook de heerlijkste zoete lekkernijen met bijzondere ingrediënten. Heerlijk om zelf te proeven en leuk om in een presentje te verwerken en kado te geven.

Delicatessen uit binnen- en buitenland

Bijzondere oliën, likeuren en andere delicatessen kun je naar hartelust vinden in onze winkel. Lekkers voor bij de koffie of thee. Ingrediënten om te gebruiken bij het bereiden van een gerecht zoals bijvoorbeeld onze olijfoliën. Of lekkere aanvullingen voor de borrelplank zoals een heerlijke mosterd, dips en olijven. We hebben van alles, dus kom gerust eens kijken...

Roermondjes en Roermondse Boomstammetjes

Voor het zoete hebben wij voor u de originele Roermondse chocolade Boomstammetjes van de beroemde Patissier ‘Maison Mooren’, en...niet te vergeten de heerlijke chocolade ‘Roermondjes’ met heerlijke vulling, ook de Siciliaanse Cannoli’s met een vulling van zoete ricotta met verschillende fantastische smaken zijn altijd leuk om iemand cadeau te doen!

Feestelijk Kadopakketje voor verjaardag of als relatiegeschenk

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. We hebben verschillende kadopakketjes voor een feestje of we maken samen met u een speciaal pakketje om te geven.

Op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Ook dan helpen we u graag verder met een heerlijk pakket.